Geluk - Kick

Paul de Willigen
Kies je eigen leven!
"coach voor het leven"
sport
sportcoaching

Meer over Paul de Willigen

Naast een afgeronde Lifecoaching opleiding* beschik ik over een inlevend vermogen, opmerkzaamheid, creativiteit en intuïtieve mensenkennis waardoor ik een sfeer van vertrouwen weet te scheppen. Vanuit deze vertrouwensrelatie nodig ik anderen uit zichzelf te zijn en totale vrijheid in doen, denken en voelen te ervaren. Als coach wil ik niet degene zijn die je de antwoorden geeft maar help ik je je eigen antwoorden te vinden. Met behulp van praktische technieken en oefeningen laat ik je reflecteren op je eigen reacties in bepaalde situaties.

Jarenlange ervaring in de voetbalwereld als trainer, (Mental)coach, jeugdbestuurslid en de sterke affiniteit met jongeren maken mij tot de zakenkundige Mental sportcoach van nu. Door vakgerichte opleidingen te volgen als "Mental Coaching gericht op jeugdsporters" heb ik ervaring aangevuld met vakkennis.

Als vrijwilliger bij een activiteitencentrum van de Gemiva-SVG Groep begeleid ik mensen met een lichamelijke, geestelijke of meervoudige handicap. Samen zorgen we dat we in het plaatselijke zwembad in beweging blijven.

Het concept "Challenge Day" draag ik een warm hart toe. Met passie begeleid ik deelnemers van "Be The Change" workshops. (www.bethechangemovement.nl)Centraal thema tijdens deze workshops is de kracht van ieder individu om het verschil te maken (vandaar: Be The Change) in zijn of haar omgeving voor een betere leefwereld voor kinderen, jongeren en volwassenen.

*Post HBO Opleiding Lifecoaching voor professionals met het keurmerk van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)