Geluk - Kick

Paul de Willigen
Kies je eigen leven!
"coach voor het leven"
sport
sportcoaching

Lifecoaching

Iedereen wil gelukkig zijn!

Iemand die gelukkig is ervaart het leven voortdurend als een uitdaging: voor hem is het leven opwindend, avontuurlijk en inspirerend. Toch is het lang niet eenvoudig om gelukkig te zijn. Gelukkig zijn vereist veel zelfkennis en innerlijke vrijheid. Gelukverstorende factoren zoals te weinig voor jezelf opkomen, ongezond leven, verkeerd werk verrichten, met verkeerde mensen omgaan of onverwerkte ellende uit het verleden meedragen staan gelukkig zijn vaak in de weg. LifeCoaching is erop gericht deze gelukverstorende factoren te onderkennen en het leven zodanig te 'restylen' dat er optimaal geluk ontstaat.

Als Lifecoach help ik je je eigen leven meer vorm te geven vanuit je diepste wensen en talenten. Zo kan ik je begeleiden om een betere balans tussen werk en vrije tijd te krijgen, je zelfvertrouwen te verhogen, stress te hanteren, je communicatie te verbeteren, je talenten te ontwikkelen, je loopbaan af te stemmen op je levensloop, je relatie(s) te verbeteren en een positieve toekomstvisie te ontwikkelen.

"Je wilt iets anders maar weet niet wat. Leef jij je eigen leven of laat je het maar gebeuren en lijk je geen invloed te hebben op je eigen leven?"

Als coach hou ik de spiegel vast waarin je steeds meer zicht krijgt op jezelf en op de eindeloze mogelijkheden die je bezit. Ondersteund door diverse praktische coachtechnieken leer je jezelf beter kennen. Inzichten over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt zetten je in beweging richting je eigen leven.